Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

Ξεχωριστή συναυλία στην Κέρκυρα για κοινωνικό σκοπό με Πρεβεζάνικη σφραγίδα!

Ξεχωριστή συναυλία με Πρεβεζάνικη σφραγίδα!

Σε ένα ακόμη σπουδαίο καλλιτεχνικό γεγονός συμμετείχε η Χορωδία Πρέβεζας «Αρμονία» αποσπώντας τα καλύτερα σχόλια από όσους παραβρέθηκαν στο Παλαιό Φρούριο της Κέρκυρας για την ξεχωριστή συναυλία με το το έργο "CARMINA BURANA" του Carl Orff, τα έσοδα της οποίας διετέθηκαν υπέρ του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «Ελπίδα».

xorwdia 2

Περίπου 3000 άτομα παρευρέθηκαν στο χώρο της συναυλίας και απόλαυσαν μια μαγική βραδιά, ενώ ξεχωριστή ήταν η παρουσία της Χορωδίας Αρμονία (παιδική, νεανική και μικτή) η οποία σε συνεργασία με την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών και τη Δημοτική Χορωδία Κέρκυρας San Giacomo, έδωσαν μια μοναδική παράσταση υπό τη διεύθυνση του καλλιτεχνικού διευθυντή της ΚΟΑ Βασίλη Χριστόπουλου.

Στην αποστολή συμμετείχαν 145 χορωδοί υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Βαλεντίν Στεφάνωφ και της Ανέλιας Στεφάνοβα.

«Ήταν μια σημαντική εκδήλωση στην οποία προσκλήθηκε για να συμμετάσχει η χορωδία μας και φυσικά αποτελεί μεγάλη τιμή για την πόλη μας» αναφέρει ο Πρόεδρος της Χορωδίας κ. Αποστόλης Αντωνίου σημειώνοντας πως στόχος αποτελεί το ανέβασμα του ίδιου έργου και στην πόλη μας μέσα στο 2013, αφού το έργο αυτό αποτελεί ένα από τα αριστουργήματα της σύγχρονης κλασικής μουσικής εργογραφίας.

Δείτε το βίντεο.


www.atpreveza.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: