Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

«Συμφέροντα» πίσω από την ιδιωτικοποίηση των ΕΛΤΑ καταγγέλλει ο Καρατζαφέρης.

 

Συνάντησή με το Δ.Σ. της ΠΟΣΤ.

Για «συμφέροντα» που κρύβονται πίσω από την προσπάθεια ιδιωτικοποίησης των Ελληνικών Ταχυδρομείων και τα οποία θα αποκαλυφθούν έκανε λόγο ο πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού Γιώργος Καρατζαφέρης, σε δηλώσεις του μετά από συνάντησή του με το Δ.Σ. των Σωματείων των Ταχυδρομικών. 

Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. σημείωσε ότι, σε αντίθεση με την ρήση «ο ταχυδρόμος πέθανε, ο ταχυδρόμος πάει», ο ταχυδρόμος είναι «ζωντανός» και αποτελεί, ειδικά για την περιφέρεια, την εκπροσώπηση του κράτους. Παράλληλα, εξέφρασε την αλληλεγγύη του στους ταχυδρομικούς. 

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Ταχυδρομικών Γ. Βασιλόπουλος χαρακτήρισε την απόφαση ιδιωτικοποίησης των ΕΛΤΑ «απόφαση αυτοκτονίας», με δεδομένη, όπως είπε, την κοινωνική και οικονομική προσφορά του Ταχυδρομείου στη χώρα. 

Στάθηκε δε στην ιδιαιτερότητα της χώρας μας, λόγω του τεράστιου ορεινού όγκου και των εκατοντάδων νησιών, που καλύπτονται από τα υπό κρατικό έλεγχο ταχυδρομεία, ενώ χαρακτήρισε «πολύ καλή» τη συζήτηση των συνδικαλιστών ταχυδρομικών με τον πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: