Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Ενώ εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες είναι κάτω από τα όρια της φτώχειας. Πάνω από 25.000 ευρώ το μήνα παίρνει ο Προβόπουλος. Δεν υπάρχει καθόλου τσίπα σ΄αυτή την χώρα;

Πάνω από 25.000 ευρώ το μήνα παίρνει ο Προβόπουλος!

Νέα επίθεση κατά του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιώργου Προβόπουλου εξαπέλυσε ο Γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Καρχιμάκης σχετικά με τις αποδοχές του τραπεζίτη οι οποίες, όπως λέει, ξεπερνούν τα 25.000 ευρώ το μήνα.

Σε σχόλιο του στο twitter ο πρώην βουλευτής του νομού Λασιθίου καλεί τον Γιώργο Προβόπουλο να δώσει άμεσα εξηγήσεις για τους λόγους που δεν έχει μέχρι και σήμερα προχωρήσει σε διευκρινίσεις σχετικά με τις αποδοχές του όπως του έχει ζητηθεί από το Κοινοβούλιο. 

«ΚΥΡΙΕ ΚΕΝΤΡΙΚΕ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΔΟΚΙΜΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΣΑΣ ΩΣ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ ΠΟΛΛΩΝ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ ΤΟΥ ΣΔΟΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΣΤΕ, ΠΟΣΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΔΑΠΑΝΗΣΑΤΕ ΓΙΑ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΟ 2011; Γιατί δεν απαντήσατε στη Βουλή από τον Φεβρουάριο του 2012 που ζητήθηκε το ύψος των αποδοχών σας απο κάθε πηγή; Γιατί προσβαλετε το κοινοβούλιο; Γιατί προσβάλετε την αγωνία εκατομυριων πολιτών που δοκιμάζονται ;ΕΝΏ εσείς περνάτε περίοδο ευμαρειας με αμοιβές πάνω απο 25.000 ευρω; Χωρίς να υπολογίζονται πιστωτικές κάρτες έξοδα παράστασης ταξίδια κ.λ.π.» αναφέρει ο κ. Καρχιμάκης. 

Την ίδια στιγμή εξαπολύει επίθεση και κατά του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών κ. Σταϊκούρα σχετικά με τις δηλώσεις του σε κυριακάτικη εφημερίδα ότι δεν γνωρίζει το ύψος των αποδοχών του κ. Προβόπουλου. 

«Είναι δυνατόν ο κ.αναπληρωτής Υπουργός κ.Σταικούρας να τον παρακαλεί να μειώσει τις αμοιβές του οικειοθελώς, ενώ για τους πολλούς , οι μειώσεις στις αμοιβές και στους μισθούς επιβάλλονται; Κύριε Σταικούρα δεν σας πιστεύει κανείς όταν απαντάτε στην κυριακάτικη εφημερίδα real ότι δεν γνωρίζετε ποσά παίρνει τον μήνα ο κ.Προβόπουλος» αναφέρει το σχόλιο.

www.newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: