Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

Μουσικό ταξίδι με..μαϊστράλια, χθές Σάββατο το βράδυ, στην παραλία Πρέβεζας από την παραδοσιακή χορωδία ''Ηχοχρώματα Πρέβεζας''.

Μουσικό ταξίδι με..μαϊστράλια

Με γνωστές μελωδίες από Θεοδωράκη μέχρι Τσιτσάνη και από Βαμβακάρη μέχρι Ξαρχάκο πλημμύρισε χθες βράδυ η πλατεία δικαστηρίων στην παραλία της Πρέβεζας στην καθιερωμένη ετήσια συναυλία της χορωδίας «Ηχοχρώματα».

IMG 6878

Τα «Μουσικά Μαϊστράλια» όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος προσέφεραν στο κοινό μια ιδιαίτερη βόλτα με καλή μουσική και τραγούδια γνωστών Ελλήνων συνθετών που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στο ελληνικό τραγούδι, κερδίζοντας το θερμό χειροκρότημα του κοινού που είχε κατακλύσει από νωρίς το χώρο της συναυλίας.

IMG 6862

«Σκοπός της χορωδίας είναι η διατήρηση και η προβολή του χορωδιακού τραγουδιού καθώς επίσης και η ενεργός συμμετοχή της στην πολιτιστική, κοινωνική και καλλιτεχνική ζωή της Πρέβεζας» τόνισε μεταξύ άλλων στο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του Δ.Σ της χορωδίας κ. Σπύρος Τσόκας, ενώ ο δήμαρχος Πρέβεζας συνεχάρη τη χορωδία για το έργο της επισημαίνοντας ότι ο δήμος θα βρίσκεται στο πλευρό της και σε όποια ανάλογη προσπάθεια παράγει πολιτισμό.

IMG 6863

Τη διεύθυνση της χορωδίας είχε ο Δημήτρης Παππάς, στο τραγούδι ήταν ο Άλκης Λορέντζος, ενώ έπαιξαν οι μουσικοί Βάσης Σπύρος: κιθάρα, Δελβινιώτη Νεκταρία: Πιάνο, Κλάπας Θανάσης: Κλαρίνο, Ναστούλης Αλέξανδρος: Βιολί, Παππά Άρτεμις: Σαντούρι και Σορόκας Πάνος: Μπουζούκι.

www.atpreveza.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: