Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Mtb open race MONOLITHI 2012.


Τον πρώτο αγώνα Ορεινής Ποδηλασίας στο Μονολίθι θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογος Ορεινής Ποδηλασίας Πρέβεζας, μετά την επιτυχημένη ανάβαση Ζαλόγγου και το Mtb open race Zaloggo.


Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, θα έχει αφετηρία και τερματισμό στο δάσος Μονολιθίου Πρέβεζας στο ξενοδοχείο Ιόνιο ενώ οι αθλητές θα διανύσουν συνολικά 24χλμ (Circuit 4x6 χλμ).


mtb

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΓΩΝΑ Θα ισχύουν οι κανονισμό της Εθνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας (Ε.Ο.Π.)

ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΩΝ: Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται στην προκήρυξη του αγώνα και του βασικού κανονισμού της Ε.Ο.Π. αποφασίζει επιτόπου και τελεσίδικα η Αγωνόδικος Επιτροπή, η οποία έχει το δικαίωμα τροποποίησης του αγώνα. Σε περίπτωση που κάποια κατηγορία δεν συμπληρώσει τον απαιτούμενο αριθμό συμμετοχών (έξι 6), θα συγχωνευτεί στην αμέσως προηγούμενη.

mtb 2

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ: 1ος νικητής : Κύπελλο - Χρυσό μετάλλιο - Δίπλωμα 2ος νικητής : Αργυρό μετάλλιο - Δίπλωμα 3ος νικητής : Χάλκινο μετάλλιο - Δίπλωμα.

katharismos

Την ίδια στιγμή τα μέλη του Σ.Ο.Π. Πρέβεζας προχθές προχώρησαν στον καθαρισμό του αισθητικού δάσους του Μονολιθίου, το οποίο δυστυχώς ήταν γεμάτο με σκουπίδια(χαρτιά, μπουκάλια κ.α.) και απευθύνουν έκκληση σε όσους επισκέπτονται το δάσος να δείξουν την απαραίτητη ευαισθησία προκειμένου το όμορφο δάσος του Μονολιθίου να παραμένει καθαρό.

www.atpreveza.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: