Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Οι Γερμανοί θα μας πάρουν και τα σώβρακα..


Ήταν επί πρωθυπουργίας Καραμανλή όταν στην Αμερική οι Λήμαν Μπράδερς βάρεσε κανόνι. 

Τότε ο Καραμανλής ο νεότερος βγήκε στη τηλεόραση και με ύφος σαράντα καρδιναλίων έλεγε στον ελληνικό λαό ότι η οικονομία μας είναι δυνατή και δε θα μας επηρεάσει. Τι ασύστολα ψεύδη! 
Όταν αργότερα έγιναν οι εκλογές αν θυμάστε ο κ. Σουφλιάς δεν έβαλε υποψηφιότητα διότι γνώριζε τη κατάσταση αλλά δεν είπε τίποτα στο λαό για να μη κάνει ζημιά στο κόμμα.
Βλέπετε ότι το κόμμα είναι πιο πάνω από τη πατρίδα. Έτσι ο Σουφλιάς πήγε και κόνεψε σε κάποιο καλύβι του κάπου στον Κίσσαβο μακριά από τα εγκόσμια.
Μετά ήρθε ο ΓΑΠ όπου και αυτός με ένα σωρό ψευτιές κατόρθωσε και άρπαξε τη ψήφο του ευκολόπιστου έλληνα διότι ο καταναλωτικός αυτός άνθρωπος δε θέλει να σκέπτεται αρκεί να περνάει καλά.
Πέρασαν δυό χρόνια και ο κόμπος ήρθε στο χτένι , παραιτήθηκε και ο ΓΑΠ ο οποίος ντρόπιασε το όνομα της δυναστείας του και έφυγε μακριά σαράντα ράχες από την πολιτική. 
Νομίζω ότι κράτησε κάτι τίτλους σοσιαλιστή έτσι για στόλισμα όταν θα βγαίνει στο εξωτερικό.
Σήμερα μετά από δυό εκλογικές αναμετρήσεις έχουμε κυβέρνηση Σαμαρά -παλιού συμφοιτητή του ΓΑΠ-και ελπίζουμε ότι οι γερμανοί δε θα μας πάρουν και τα σώβρακα, αλλά πώς να μη γίνει αυτό όταν έχουμε υπουργό οικονομίας κάποιον Στουρνάρα ο οποίος απ' ότι λέγεται ήταν στο επιτελείο- μαγειρείο Σημίτη που μαγείρεψαν τα στατιστικά στοιχεία για να μας βάλουν στην ΟΝΕ και αργότερα(σήμερα) να μας πετσοκόβουν οι πλούσιοι ευρωπαίοι.
Απ' ότι φαίνεται λίγα είναι τα ψωμιά και της νέας κυβέρνησης διότι όσο ακολουθείται η πολιτική λιτότητας-ανέχειας οδηγεί σε αδιέξοδα. Το είπε και ο ΣΕΒ...

Διονύσης Στ.


www.press-gr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: