Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

O Κεραυνός Θεσπρωτικού, πολύ κοντά στην Δ' Εθνική.



Την ήττα με σκορ 1-0 στο Αιτωλικό από τον τοπικό Άρη, γνώρισε χθες ο Κεραυνός Θεσπρωτικού, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του μίνι-πρωταθλήματος για την άνοδο στη Δ' Εθνική.

Η ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας είναι πλέον πρωτοπόρος με 7 βαθμούς, έχοντας στο ενεργητικό του δύο νίκες, μία στην έδρα του και μία εκτός και μία ισοπαλία εντός και ο Κεραυνός ακολουθεί με 6, με δύο νίκες εντός και εκτός έδρας και μία ήττα εκτός, με ευνοικό πρόγραμμα, γιατί έχει δύο αγώνες εντός έδρας και ένα εκτός με την ομάδα της Γραβιάς Φωκίδας που κατανίκησε με 7-0. Όλα δείχνουν πως το ματς-κλειδί για την άνοδο στην εθνική κατηγορία θα είναι η μεταξύ τους αναμέτρηση στο Θεσπρωτικό. Εκεί θα «λύσουν» τους... λογαριασμούς τους.

Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος, η αναμέτρηση στο Αιτωλικό ήταν ισορροπημένη και φαινόταν πως όποια ομάδα σκόραρε πρώτη, εκείνη θα έπαιρνε και τους τρεις βαθμούς. Το έκανε ο Άρης στο 33', όταν ο Ζέρβας εκτέλεσε κόρνερ,ο Ζηνεμπής πετάχθηκε στο πρώτο δοκάρι και με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ντούκα, πετυχαίνοντας το μοναδικό γκολ του αγώνα.

aris-thesprotiko 1-0 342

Οι φιλοξενούμενοι έχαναν «χρυσή» ευκαιρία να προηγηθούν στο 15', όταν η κεφαλιά του Φέκκα πέρασε ελάχιστα εκατοστά δίπλα από το κάθετο δοκάρι του τεραμτοφύλακα του Άρη Αιτωλικού.

Το ματς παρακολούθησαν περίπου 1.500 θεατές, ανάμεσά τους και αρκετοί που ταξίδεψαν από το Θεσπρωτικό.

Την Τετάρτη ο Κεραυνός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ανδρούτσο Γραβιάς.


www.Olatagoal.g

Δεν υπάρχουν σχόλια: