Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Αλλαγές στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας στην Ήπειρο.



Εκτός λίστας ο Κώστας Χαραλαμπόπουλος και η Γιούλα Μητροκώστα στα Γιάννενα.-Τα ονόματα στην υπόλοιπη Ήπειρο.

Δύο νέα πρόσωπα θα μετέχουν στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό Ιωαννίνων. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες τα πρόσωπα αυτά θα είναι ο αντιπεριφερειάρχης Παντελής Κολόκας, ο οποίος θα βρίσκεται στην τελευταία και τιμητική θέση του ψηφοδελτίου αλλά και η προερχόμενη από τη Δημοκρατική Συμμαχία Νατάσσα Τύρου- Ούζα.
Όπως είχε γράψει το Epiruspost.gr ο Παντελής Κολόκας ήταν το πρώτο πρόσωπο που δέχθηκε ισχυρές πιέσεις για συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο. Η πρόταση τον προβλημάτισε ιδιαίτερα και τελικά δέχθηκε να είναι παρών σε αυτή τη δύσκολη, για το κόμμα του αναμέτρηση, θέλοντας να προσφέρει από την τελευταία θέση του ψηφοδελτίου.
Η Νατάσσα Τύρου- Ούζα, ήταν ένα από τα πρόσωπα που ξεχώρισαν στις εκλογές της 6ης Μαίου με το ψηφοδέλτιο της Δημοκρατικής Συμμαχίας. Δέχθηκε την πρόταση από τη Νέα Δημοκρατία και θα βρίσκεται πλέον μεταξύ των υποψηφίων του ψηφοδελτίου.
Εκτός ψηφοδελτίου μένουν ο Κώστας Χαραλαμπόπουλος και η Γιούλα Μητροκώστα. Αναλυτικά υποψήφιοι στη λίστα της Νέας Δημοκρατίας θα είναι: Στην πρώτη θέση του ψηφοδελτίου ο Κώστας Τασούλας και στη δεύτερη ο Σταύρος Καλογιάννης, στην τρίτη θέση η Άννα Ασημακοπούλου, ακολουθεί ο Φίλιππας Σιάκκας, ο Βασίλης Τσιαλιαμάνης, η Νατάσσα Τύρο- Ούζα και στην τελευταία θέση ο Παντελής Κολόκας.
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας στους άλλους τρεις Νομού της Ηπείρου δεν παρουσιάζουν σημαντικές αλλαγές πλην μίας στο Νομό της Άρτας.
Νομός Άρτας
Στην πρώτη θέση βρίσκεται ο κ. Γιώργος Στύλιος ο οποίος είχε κερδίσει τη βουλευτική έδρα τον Μάιο. Εκτός ψηφοδελτίου θα βρίσκεται, σύμφωνα με πληροφορίες ο πρώην Νομάρχης Γιώργος Παπαβασιλείου, επειδή ο ίδιος το επιθυμεί και εντός ψηφοδελτίου θα είναι ο "κομμένος" τον Μάιο Βαγγέλης Παπαδημητρίου. Στο ψηφοδέλτιο θα μετέχουν ακόμη: Παπασιώζος Κώστας, Ευαγγελία Καραμπίνα και Σίμου Αναστασίου.
Νομός Θεσπρωτίας
Χωρίς αλλαγές το ψηφοδέλτιο και στο Νομό Θεσπρωτίας. Στην πρώτη θέση θα βρίσκεται ο Αντώνης Μπέζας ο οποίος είχε κατακτήσει την πρωτιά στις 6 Μαίου και ακολουθούν η Ελένη Πάντου και ο Κώστας Μπέσης.
Νομός Πρέβεζας
Ο βουλευτής Δημήτρης Τσουμάνης βρίσκεται στην πρώτη θέση στο Νομό Πρέβεζας. Ήταν αυτός άλλωστε που είχε εκλεγεί βουλευτής στις εκλογές της 6ης Μαίου. Η λίστα συμπληρώνεται από τους Στέργιο Γιαννάκη, Λάμπρο Πρέντζα και Άννα Πήλιου.



www.epiruspost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: