Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Στο «Διαπολιτισμικό Γεύμα» που φέτος θα γίνει στην Μάλτα, μετέχει ο Δήμος Πρέβεζας.



Ο Δήμος Πρέβεζας μετέχει ως εταίρος στο πρόγραμμα με το διακριτικό τίτλο «Διαπολιτισμικό Γεύμα» (Intercutural meal) το οποίο διοργανώνει η αδελφοποιημένη με τη Πρέβεζα στον οργανισμό της Δωδεκάδας (Ντουζελάζ) πόλη της Μάλτας Marsaskala.

Οι άλλοι εταίροι του προγράμματος είναι από την Τουρκία και τη Σλοβακία. Στο πρόγραμμα θα συμμετέχουν από την Πρέβεζα πέντε νέοι και νέες 17 ετών, ένας νέoς-α 18-25 ετών καθώς και ένας ομαδάρχης-αρχηγός της αποστολής.

Ο μεταφορικός τίτλος «Διαπολιτισμικό Γεύμα» αφορά στην παρουσίαση «γευμάτων» που αφορούν στο παρελθόν στο παρόν και στο μέλλον κάθε χώρας και τόπου της ομάδας νέων που συμμετέχει, την ιστορία, τον πολιτισμό, τη θρησκεία κλπ.

Ο Δήμος Πρέβεζας ανακοινώνει ότι όσοι ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή στο πρόγραμμα, που πραγματοποιείται 2-10 Ιουλίου 2012, στην Αθήνα να επικοινωνήσουν με το Τμήμα Προγραμματισμού του Δήμου Πρέβεζας, Ελευθερίου Βενιζέλου και Μπαχούμη 2, 48 100 Πρέβεζα και με τους αρμοδίους υπαλλήλους Κλεοπάτρα Γιαννούλη και Γεώργιο Αλισανδράτο στους τηλεφωνικούς αριθμούς 26823-60603 και 26823- 60659. Η εκδήλωση ενδιαφέροντος μπορεί να γίνεται και μέσω ηλεκτρονικής επικοινωνίας στις διεύθυνσεις:gian@1485.syzefxis.gov.gr, relations@1485.syzefxis.gov.gr μέχρι την Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012.

Η δαπάνη συμμετοχής που αφορά στην μετάβαση και επιστροφή από την Αθήνα εξαντλείται στο 30/% των εξόδων. Το υπόλοιπο ποσό της μετάβασης καθώς και τα έξοδα διαμονής- διατροφής στην Αθήνα, θα καλυφθούν από την Ευρωπαϊκή Ενωση που επιχορηγεί το συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Να σημειωθεί ότι αν οι συμμετοχές ξεπερνούν τον απαιτούμενο αριθμό θα πραγματοποιηθεί κλήρωση στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου Πρέβεζας , ενώπιον της Επιτροπής Δωδεκάδας του Δήμου Πρέβεζας.

www.atpreveza.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: