Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

ΠΑΣΟΚ Θεσπρωτίας: Ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου, βρέθηκε στη... νεολαία!



Ο γραμματέας της νεολαίας ΠΑΣΟΚ Κώστας Πανταζής, είναι αυτός που θα ηγηθεί του ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ στο Νομό Θεσπρωτίας, μετά την άρνηση του πρώην βουλευτή Χρήστου Κατσούρα να συμμετέχει στις εκλογές της 17ης Ιουνίου. 

Ο Κ. Πανταζής είναι 33 ετών, δικηγόρος από τη Νεραϊδα (Μενίνα) Παραμυθιάς. Αποφοίτησε από το Ενιαίο Λύκειο Παραμυθιάς και σπούδασε Νομική στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, έχει μεταπτυχιακές σπουδές στο Εργατικό Δίκαιο από τη Νομική Αθηνών, σπουδές στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, ενώ ολοκληρώνει μεταπτυχιακές σπουδές στις Διεθνείς και Ευρωπαϊκές Σπουδές στο Πανεπιστήμιο Πειραιά.

Εργάστηκε στο Νομικό Σύμβουλο του Υπουργείου Περιβάλλοντος.

Είναι μέλος της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ από μαθητής και της ΠΑΣΠ από το 1996. Επίσης υπήρξε μέλος του ΚΣ της ΕΦΕΕ (2000-2002) και μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ από το 2000. Γεννήθηκε στις 18 Δεκεμβρίου 1978, είναι παντρεμένος με την Αθηνά Κωνσταντέλλου και είναι γιος του Αντιδήμαρχου Σουλίου Γιώργου Πανταζή.

Με τον κ. Πανταζή, το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στη Θεσπρωτία, είναι ίσως το νεότερο σε όλη τη χώρα, αφού και οι 2 συνυποψήφιοι του, Γόγολος Ιωάννης και Κολιογιάννη Δήμητρα, είναι... νεολαίοι 36 και 27 ετών αντίστοιχα!

www.wdella.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: