Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Την στήριξη του Ηπειρώτη υποψήφιου βουλευτή στη Β' Αθήνας με τους Οικολόγους - Πράσινους Ιωάννη Βέλλη εξέφρασε ο Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής Κώστας Διάκος, επικεφαλής της παράταξης ''Αττική Οικολογική Απάντηση''.




Την στήριξη της υποψηφιότητας του Ιωάννη Β. Βέλλη στην Β' Αθήνας, ως υποψήφιου Βουλευτή των "ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ", εξέφρασε με μήνυμά του ο Κώστας Διάκος, Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής και επικεφαλής της Περιφερειακής Παράταξης "ΑΤΤΙΚΗ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ"  - υποψήφιος (επί τιμή στην 12η θέση) Επικρατείας των Οικολόγων Πράσινων. Ειδικότερα το μήνυμα έχει ως εξής:

"Αγαπητέ Γιάννη, Η συμμετοχή σου στις εκλογές της 6/5/12, που είναι κρίσιμες για το μέλλον της χώρας μας με το ψηφοδέλτιο των Οικολόγων Πράσινων στην Β΄Περιφέρεια Αττικής αποτελεί στοιχείο ποιότητας για το ψηφοδέλτιο αυτό.Η ευαισθησία σου, η ανιδιοτέλεια σου και η ανησυχία σου για τα κοινά χαρακτηρίζουν τον χαρακτήρα σου. Πόσο μάλιστα που η καταγωγή σου από την λεβεντογέννα Ήπειρο ενισχύει ως και εκ της καταγωγής σου αυτής τα παραπάνω στοιχεία. Τα στοιχεία αυτά χαρακτηρίζουν και την πολύχρονη δημοσιογραφική σταδιοδρομία σου αλλά διαπίστωσα και προσωπικώς στη στενή συνεργασία μας στις πρόσφατες περιφερειακές εκλογές στις οποίες κατέβηκες συνυποψήφιος μου στην Αττική Οικολογική Απάντηση, της οποίας είχα την τιμή να είμαι επικεφαλής. Θεωρώ ότι η εκλογή σου θα κοσμήσει με τα νέα στοιχεία και την "άλλη" νοοτροπία το κοινοβούλιο μας". 
Κώστας Διάκος, Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής (με τους Οικολόγους), 
Υποψήφιος (επί τιμή στην 12η θέση) Επικρατείας των Οικολόγων Πράσινων

Δεν υπάρχουν σχόλια: