Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

Σύλλογος Φιλιππιαδιωτών Αθήνας: Φωτογραφίες από την εκδήλωση στα πλαίσια του εορτασμού του Αγίου Βησσαρίωνα



















Στα πλαίσια του εορτασμού του πολιούχου της Φιλιππιάδας Αγίου Βησσαρίωνα πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωΐ από τον Σύλλογο Φιλιππιαδιωτών Αθήνας αρτοκλασία στον Ι. Ναό Αγίου Γεωργίου Καρύτση.
Μετά το τέλος της Θείας λειτουργείας παρατέθηκε δεξίωση σε όλους στους παρευρισκόμενους στο παρακείμενο kafe-bar << Παλαιά Βουλή >>.
Αρνητική εντύπωση προκάλεσε η απουσία όλων των τοπικών δημοτικών αρχών ,( δημάρχου, δημοτικών συμβούλων , και λοιπών πολιτευτών ).
Μοναδική εξαίρεση υπήρξε η παρουσία του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου κ. Κώστα Ευαγγέλου ο οποίος και προσέφερε σεβαστό χρηματικό ποσό για την συνέχιση της έκδοσης του περιοδικού του Συλλόγου.
Πολλοί παρευρισκόμενοι, μεγάλοι σε ηλικία Φιλιππιαδιώτες, εξέφρασαν την πικρία τους γιατί στην περσινή εκδήλωση ( που έγινε λίγες ημέρες πριν από τις δημοτικές εκλογές ) είχαμε την παρουσία όλων των υποψηφίων δημάρχων και πολλών υποψηφίων συμβούλων, ενώ εφέτος κανείς.
Μερικοί δε από αυτούς δεν δίστασαν να αναφέρουν ότι εμάς τους απόδημους οι τωρινοί και οι επίδοξοι  τοπικοί άρχοντες μας βλέπουν καθαρά και μόνο σαν ψήφους.
Ο πρόεδρος του Συλλόγου Γιώργος Κολοβάτσιος ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους και γιατί αυτοί οι λίγοι αποτελούν την ραχοκοκαλιά της οικονομικής ενίσχυσης του Συλλόγου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: